Nabeschouwing PSV - FC Eindhoven (3-2) || Vriendschappelijk club 2024

Woensdag 24 juli 2024 - 20:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt PSV het woensdag 24 juli 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - FC Eindhoven (3-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen PSV en FC Eindhoven is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een 3-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Ricardo Pepi, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sven Blummel, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam FC Eindhoven vervolgens op 1-2. Het was Ozan Kökcü die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Ricardo Pepi de 2-2 maakte voor PSV. In de 91e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van PSV speler Ricardo Pepi.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robin Hensgens bij een 3-2 eindstand in het voordeel van PSV.

LIVE PSV - FC Eindhoven 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel FC Eindhoven Wissel Ozan Kökcü voor Boris van Schuppen FC Eindhoven
28' Doelpunt PSV Doelpunt Ricardo Pepi met assist van Hirving Lozano PSV 1-0
36' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt Sven Blummel FC Eindhoven 1-1
46' Wissel FC Eindhoven Wissel Jorn Brondeel voor Jort Borgmans FC Eindhoven
46' Wissel FC Eindhoven Wissel Justen Kranthove voor Farouq Limouri FC Eindhoven
46' Wissel FC Eindhoven Wissel Tyrese Simons voor Yaël Gil y Muiños FC Eindhoven
59' Penalty FC Eindhoven Penalty Ozan Kökcü FC Eindhoven 1-2
63' Wissel FC Eindhoven Wissel Kwint Erkelens voor Hugo Deenen FC Eindhoven
63' Wissel FC Eindhoven Wissel Achraf El Bouchataoui voor Sven Blummel FC Eindhoven
70' Doelpunt PSV Doelpunt Ricardo Pepi met assist van Couhaib Driouech PSV 2-2
76' Wissel PSV Wissel Jason van Duiven voor Couhaib Driouech PSV
79' Wissel FC Eindhoven Wissel David Garden voor Sven Simons FC Eindhoven
85' Wissel FC Eindhoven Wissel Luuk Verheij voor Tibo Persyn FC Eindhoven
91' Penalty PSV Penalty Ricardo Pepi PSV 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - FC Eindhoven
Opstellingen PSV - FC Eindhoven
De opstellingen van PSV en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.