Nabeschouwing Rapid Wien - Milan (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 20 juli 2024 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Rapid Wien het zaterdag 20 juli 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Milan (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Rapid Wien en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Alessandro Florenzi, waarmee Milan met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Rapid Vienna het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk F. Demir die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rapid Wien - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Rapid Vienna Wissel Alessandro Florenzi voor Matthias Seidl Rapid Vienna
46' Wissel Milan Wissel Álex Jiménez voor M. Liberali Milan
46' Wissel Milan Wissel Pierre Kalulu voor Davide Calabria Milan
46' Wissel Milan Wissel M. Oswald voor Chaka Traorè Milan
46' Wissel Milan Wissel A. Bakoune voor Filippo Terracciano Milan
46' Wissel Milan Wissel Ismaël Bennacer voor Tommaso Pobega Milan
46' Wissel Milan Wissel Ruben Loftus-Cheek voor Malick Thiaw Milan
46' Wissel Milan Wissel Daniel Maldini voor Lorenzo Colombo Milan
46' Wissel Rapid Vienna Wissel Alexis Saelemaekers voor B. Bolla Rapid Vienna
46' Wissel Milan Wissel Fikayo Tomori voor Samuel Chukwueze Milan
46' Wissel Milan Wissel L. Torriani voor Matteo Gabbia Milan
60' Wissel Milan Wissel F. Dursun voor Marco Sportiello Milan
60' Wissel Rapid Vienna Wissel Maximilian Hofmann voor Dion Beljo Rapid Vienna
64' Doelpunt Milan Doelpunt Alessandro Florenzi met assist van Daniel Maldini Milan 0-1
74' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Hedl voor Nenad Cvetkovic Rapid Vienna
83' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Hedl voor Louis Schaub Rapid Vienna
83' Wissel Rapid Vienna Wissel F. Demir voor Isak Jansson Rapid Vienna
88' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt F. Demir met assist van M. Oswald Rapid Vienna 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Milan
Opstellingen Rapid Wien - Milan
De opstellingen van Rapid Wien en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rapid Wien - Milan

Rapid Wien en Milan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Patrick Koscienici en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien en Milan elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.