Nabeschouwing Milan - Real Madrid (1-0) || Vriendschappelijk club 2024

Donderdag 1 augustus 2024 - 02:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Milan het donderdag 1 augustus 2024 om 02:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Milan - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Real Madrid (1-0)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Milan en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Rubiel Vazquez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 66e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van Álex Jiménez. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Rubiel Vazquez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Milan - Real Madrid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Real Madrid Wissel Raúl Asencio voor Jesús Vallejo Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Andriy Lunin voor Endrick Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Nico Paz voor Antonio Rüdiger Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel Juanmi Latasa voor Luka Modrić Real Madrid
46' Wissel Real Madrid Wissel César Palacios voor Arda Güler Real Madrid
52' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Daniel Rodríguez Muñoz voor César Palacios Real Madrid
55' Wissel Real Madrid Wissel Samuel Chukwueze voor Mattia Liberali Real Madrid 1-0
66' Doelpunt Milan Doelpunt Álex Jiménez met assist van Davide Calabria Milan
66' Wissel Milan Wissel Luka Jović voor Marco Nasti Milan
66' Wissel Milan Wissel Pierre Kalulu voor Filippo Terracciano Milan
66' Wissel Milan Wissel Yunus Musah voor Ruben Loftus-Cheek Milan
66' Wissel Milan Wissel Christian Pulisic voor Mattia Liberali Milan
77' Wissel Milan Wissel Tommaso Pobega voor Ismaël Bennacer Milan
78' Wissel Milan Wissel Adam Bakoune voor Alexis Saelemaekers Milan
78' Wissel Milan Wissel Matteo Gabbia voor Samuel Chukwueze Milan
86' Wissel Milan Wissel Adam Bakoune voor Milan
87' Gele kaart Milan Gele kaart voor Francesco Camarda Fikayo Tomori Milan
89' Wissel Milan Wissel Jeremy André de León Rodríguez voor Álvaro Daniel Rodríguez Muñoz Milan
89' Wissel Real Madrid Wissel Jeremy André de León Rodríguez voor Álvaro Daniel Rodríguez Muñoz Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Real Madrid
Opstellingen Milan - Real Madrid
Voorbeschouwing Milan - Real Madrid

Milan en Real Madrid treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubiel Vazquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Real Madrid in de Vriendschappelijk club vond plaats op 24 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milan. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.