Nabeschouwing Red Bull Leipzig - PSG (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 10 augustus 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Red Bull Leipzig het zaterdag 10 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Leipzig Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - PSG (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Red Bull Leipzig en PSG geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Lois Openda, waarmee RB Leipzig met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Gonçalo Ramos, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Red Bull Leipzig - PSG 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt Lois Openda RB Leipzig 1-0
30' Wissel RB Leipzig Wissel Kevin Kampl voor Eljif Elmas RB Leipzig
38' Wissel Paris Saint Germain Wissel Naoufel El Hannach voor Milan Škriniar Paris Saint Germain
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel Gonçalo Ramos voor Randal Kolo Muani Paris Saint Germain
46' Wissel RB Leipzig Wissel Benjamin Šeško voor Lois Openda RB Leipzig
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel João Neves voor Vitinha Paris Saint Germain
46' Wissel RB Leipzig Wissel Benjamin Henrichs voor David Raum RB Leipzig
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel Senny Mayulu voor Warren Zaïre-Emery Paris Saint Germain
46' Wissel RB Leipzig Wissel André Silva voor Péter Gulácsi RB Leipzig
51' Wissel RB Leipzig Wissel Maarten Vandevoordt voor Yussuf Yurary Poulsen RB Leipzig
52' Wissel RB Leipzig Wissel Viggo Gabel voor Xavi Simons RB Leipzig
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Bradley Barcola voor Ibrahim Mbaye Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Marquinhos voor Yoram Zague Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Ousmane Dembélé voor Marco Asensio Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel Nuno Mendes voor Willian Pacho Paris Saint Germain
70' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Gonçalo Ramos met assist van Senny Mayulu Paris Saint Germain 1-1
81' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Carlos Soler Paris Saint Germain
84' Wissel RB Leipzig Wissel Nuha Jatta voor Amadou Haidara RB Leipzig
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - PSG
Opstellingen Red Bull Leipzig - PSG
De opstellingen van Red Bull Leipzig en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - PSG

Red Bull Leipzig en PSG treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Hempel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Red Bull Leipzig en PSG elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.