Nabeschouwing Roma - Olympiakos Piraeus (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 3 augustus 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Roma het zaterdag 3 augustus 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Olympiakos Piraeus (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Roma en Olympiakos Piraeus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. Lorenzo Pellegrini  maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Roma vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van Rodinei in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Olympiakos Piraeus weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Roma - Olympiakos Piraeus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Penalty Roma Penalty Lorenzo Pellegrini  Roma 1-0
22' Penalty Olympiakos Piraeus Penalty Rodinei Olympiakos Piraeus 1-1
46' Wissel Roma Wissel Edoardo Bove voor Bryan Cristante Roma
46' Wissel Roma Wissel Artem Dovbyk voor Nicola Zalewski Roma
46' Wissel Roma Wissel Paulo Dybala voor Lorenzo Pellegrini  Roma
46' Wissel Roma Wissel Stephan El Shaarawy voor Zeki Çelik Roma
46' Wissel Roma Wissel Chris Smalling voor Tammy Abraham Roma
62' Wissel Roma Wissel Enzo Le Fée voor Roma
69' Gele kaart Roma Gele kaart voor Marash Kumbulla Evan Ndicka Roma
69' Wissel Roma Wissel Niccolò Pisilli voor Matías Soulé Roma
76' Wissel Roma Wissel Panagiotis Retsos voor Lorenzo Pirola Roma
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Giulian Biancone voor Olympiakos Piraeus
81' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Pep Biel Olympiakos Piraeus
82' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Samuel Dahl Angeliño Olympiakos Piraeus
82' Wissel Roma Wissel Leonardo Graziani voor Enzo Le Fée Roma
88' Wissel Roma Wissel Christos Mouzakitis voor Theofanis Bakoulas Roma
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Buba Sangaré voor Olympiakos Piraeus
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor Buba Sangaré Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Roma - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Roma en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roma - Olympiakos Piraeus

Roma en Olympiakos Piraeus treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ermanno Feliciani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roma en Olympiakos Piraeus elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.