Nabeschouwing Roma - Toulouse (0-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 27 juli 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Roma het zaterdag 27 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Toulouse (0-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Roma en Toulouse is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Yann Gboho, waarmee Toulouse met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Toulouse.

LIVE Roma - Toulouse 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Toulouse Doelpunt Yann Gboho Toulouse 0-1
46' Wissel Roma Wissel Tammy Abraham voor Paulo Dybala Roma
46' Wissel Roma Wissel Edoardo Bove voor Niccolò Pisilli Roma
46' Wissel Roma Wissel Chris Smalling voor Marash Kumbulla Roma
46' Wissel Toulouse Wissel Shavy Babicka voor Aron Dønnum Toulouse
50' Wissel Toulouse Wissel Warren Kamanzi voor Charlie Cresswell Toulouse
52' Wissel Toulouse Wissel Mathis Saka voor Jaydee Canvot Toulouse
62' Wissel Toulouse Wissel Ilyes Aradj voor Rasmus Nicolaisen Toulouse
63' Wissel Toulouse Wissel Mamady Bangré voor Frank Magri Toulouse
68' Wissel Toulouse Wissel Edhy Yvan Zuliani voor Zakaria Aboukhlal Toulouse
69' Wissel Toulouse Wissel Naatan Skyttä voor Denis Genreau Toulouse
70' Wissel Toulouse Wissel Justin Lacombe voor João Costa Toulouse
73' Wissel Toulouse Wissel Justin Lacombe voor Álex Domínguez Toulouse
77' Wissel Roma Wissel Ebrima Darboe voor Angeliño Roma
77' Wissel Roma Wissel Ola Solbakken voor Evan Ndicka Roma
79' Wissel Roma Wissel Noah Lahmadi voor Christian Mawissa Roma
80' Wissel Toulouse Wissel William Feola voor Yann Gboho Toulouse
87' Wissel Toulouse Wissel Leonardo Graziani voor Enzo Le Fée Toulouse
89' Wissel Roma Wissel Leonardo Graziani voor Enzo Le Fée Roma
92' Wissel Roma Wissel Mathew Ryan voor Mile Svilar Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Toulouse
Opstellingen Roma - Toulouse
De opstellingen van Roma en Toulouse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roma - Toulouse

Roma en Toulouse treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Toulouse in de Vriendschappelijk club vond plaats op 6 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.