Nabeschouwing Strasbourg - Fenerbahçe (0-4) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 13 juli 2024 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Strasbourg het zaterdag 13 juli 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Fenerbahçe (0-4)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Strasbourg en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 0-4 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fenerbahçe kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. Szymański. Fenerbahçe vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Tadić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Ryan Kent zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Fenerbahçe in de 45e minuut, nadat Edin Džeko de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Fenerbahçe.

LIVE Strasbourg - Fenerbahçe 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Szymański met assist van Çağlar Söyüncü Fenerbahçe 0-1
33' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt D. Tadić Fenerbahçe 0-2
37' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Ryan Kent Fenerbahçe 0-3
45' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Džeko met assist van Jayden Oosterwolde Fenerbahçe 0-4
46' Wissel Strasbourg Wissel D. Jean voor Eduard Sobol Strasbourg
46' Wissel Strasbourg Wissel S. Baseya voor Patrick Ouotro Strasbourg
46' Wissel Strasbourg Wissel Rodrigo Becão voor N. Ferro Strasbourg
46' Wissel Fenerbahçe Wissel Frédéric Guilbert voor Çağlar Söyüncü Fenerbahçe
46' Wissel Strasbourg Wissel Cengiz Ünder voor J. Sebas Strasbourg
46' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Çetin voor D. Tadić Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ali Abdallah voor B. Elmaz Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Demir voor Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel Rade Krunic voor D. Livaković Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Luković voor S. Szymański Fenerbahçe
61' Wissel Strasbourg Wissel Mert Hakan Yandaş voor Emanuel Emegha Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel T. Diallo voor Habib Diarra Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel U. Nayir voor Matthieu Dreyer Strasbourg
72' Wissel Fenerbahçe Wissel Ó. Perea voor Edin Džeko Fenerbahçe
72' Wissel Strasbourg Wissel R. Tutu Mayangila voor Marvin Senaya Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel Karol Fila voor Junior Mwanga Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel Lucas Perrin voor D. Jean Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel Saïdou Sow voor Abakar Sylla Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel Miha Zajc voor Ismael Doukouré Strasbourg
72' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Ortakaya voor Fred Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Y. Akçiçek voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
79' Wissel Fenerbahçe Wissel Emre Mor voor Alexander Djiku Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Fenerbahçe
Opstellingen Strasbourg - Fenerbahçe
De opstellingen van Strasbourg en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Strasbourg - Fenerbahçe

Strasbourg en Fenerbahçe treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Strasbourg en Fenerbahçe elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.