Nabeschouwing Sturm Graz - PSG (2-2) || Vriendschappelijk club 2024

Woensdag 7 augustus 2024 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Sturm Graz het woensdag 7 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - PSG (2-2)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Sturm Graz en PSG geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Ibrahim Mbaye, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Carlos Soler op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut wist Sturm Graz de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Amady Camara.

Na 43 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Otar Kiteishvili de 2-2 maakte voor Sturm Graz.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sturm Graz - PSG 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Ibrahim Mbaye met assist van Marco Asensio Paris Saint Germain 0-1
12' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Carlos Soler met assist van Randal Kolo Muani Paris Saint Germain 0-2
15' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Amady Camara Sturm Graz 1-2
32' Wissel Paris Saint Germain Wissel Kouakou Joane Gadou voor Lucas Beraldo Paris Saint Germain
43' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Otar Kiteishvili met assist van Jusuf Gazibegovic Sturm Graz 2-2
46' Wissel Sturm Graz Wissel Arjan Malic voor Jon Gorenc Stankovič Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Leon Grgic voor Amady Camara Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer voor Tomi Horvat Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Tochi Chukwuani voor William Bøving Vick Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Amadou Dante voor Gregory Wüthrich Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Niklas Geyrhofer voor Emanuel Aiwu Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Seedy Jatta voor Mika Bieveth Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Max Johnston voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Emir Karic voor Dimitri Lavalée Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Manprit Sarkaria voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
60' Wissel Paris Saint Germain Wissel João Neves voor Randal Kolo Muani Paris Saint Germain
60' Wissel Paris Saint Germain Wissel Cher Ndour voor Yoram Zague Paris Saint Germain
60' Wissel Paris Saint Germain Wissel Gabriel Moscardo voor Gonçalo Ramos Paris Saint Germain
61' Wissel Paris Saint Germain Wissel Warren Zaïre-Emery voor Milan Škriniar Paris Saint Germain
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel Ayman Kari voor Lee Kang-In Paris Saint Germain
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel Bradley Barcola voor Ibrahim Mbaye Paris Saint Germain
87' Wissel Sturm Graz Wissel Jacob Peter Hödl voor Leon Grgic Sturm Graz
87' Wissel Sturm Graz Wissel Martin Kern voor Amadou Dante Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - PSG
Opstellingen Sturm Graz - PSG
De opstellingen van Sturm Graz en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sturm Graz - PSG

Sturm Graz en PSG treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Ebner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sturm Graz en PSG elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.