Nabeschouwing Billericay Town - Chelmsford City (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 juli 2024 - 20:45 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Billericay Town het dinsdag 16 juli 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelmsford City. De wedstrijd wordt gespeeld in AGP Arena in Billericay.

Via de Billericay Town - Chelmsford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Billericay Town - Chelmsford City (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Billericay Town en Chelmsford City is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chelmsford City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Billericay Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van T. Davis. Chelmsford City kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Trialist E, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette F. Hockey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chelmsford City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Chelmsford City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Billericay Town - Chelmsford City
Goals
1
2
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
105
129
Gevaarlijke aanvallen
59
84
Corners
9
3
Wissels
11
4
LIVE Billericay Town - Chelmsford City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Billericay Town - Chelmsford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Billericay Town Doelpunt T. Davis Billericay Town 1-0
76' Doelpunt Chelmsford City Doelpunt Trialist E Chelmsford City 1-1
83' Doelpunt Chelmsford City Doelpunt F. Hockey Chelmsford City 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Billericay Town - Chelmsford City
Opstellingen Billericay Town - Chelmsford City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Billericay Town - Chelmsford City

Billericay Town en Chelmsford City treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Billericay Town en Chelmsford City elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Billericay Town 0
Winst Chelmsford City 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Billericay Town - Chelmsford City Opstelling Billericay Town Opstelling Chelmsford City Live Billericay Town - Chelmsford City Live Billericay Town - Chelmsford City kijken Billericay Town - Chelmsford City kijken Live Billericay Town - Chelmsford City stream Billericay Town - Chelmsford City Fox Sports Nabeschouwing Billericay Town - Chelmsford City Uitslag Billericay Town - Chelmsford City Statistieken Billericay Town - Chelmsford City Vriendschappelijk clubs 2024 Billericay Town - Chelmsford City wedden Billericay Town - Chelmsford City gokken Billericay Town - Chelmsford City Unibet