Nabeschouwing Galatasaray - Erokspor (8-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 8 september 2024 - 17:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Galatasaray het zondag 8 september 2024 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Erokspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Erokspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Erokspor (8-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Galatasaray en Erokspor is geëindigd in een 8-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Mame Mor Faye, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Erokspor kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabriel Sara, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette Mame Mor Faye zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Galatasaray de leiding in de wedstrijd nam.

Na 27 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Michy Batshuayi de 2-2 maakte voor Galatasaray. Galatasaray leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 35 minuten op voorsprong na een goal van Yusuf Demir: 3-2. In de 40e minuut was het Lucas Torreira van Galatasaray wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Galatasaray viel in de 62e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van Dries Mertens. In de 64e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Halil Dervişoğlu van Galatasaray die daarmee tekende voor de 6-2. In de 67e minuut en werd het 6-3 via Hamza Čataković speler Erokspor. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 8-3 stand in het voordeel van Galatasaray.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Erokspor
8
3
LIVE Galatasaray - Erokspor 8-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Erokspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mame Mor Faye Galatasaray 0-1
12' Doelpunt Erokspor Doelpunt Gabriel Sara Erokspor 1-1
20' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Mame Mor Faye Galatasaray 1-2
27' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Michy Batshuayi Galatasaray 2-2
35' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Yusuf Demir Galatasaray 3-2
40' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Lucas Torreira Galatasaray 4-2
62' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Dries Mertens Galatasaray 5-2
64' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Halil Dervişoğlu Galatasaray 6-2
67' Doelpunt Erokspor Doelpunt Hamza Čataković Erokspor 6-3
70' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Michy Batshuayi Galatasaray 7-3
73' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Michy Batshuayi Galatasaray 8-3