Nabeschouwing Göztepe - Istra 1961 (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 24 juli 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Göztepe het woensdag 24 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Istra 1961. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in Izmir.

Via de Göztepe - Istra 1961 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Istra 1961 (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Göztepe en Istra 1961 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Istra 1961. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. Dario Maresic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Istra 1961 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Göztepe kreeg via Rômulo in de 49e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 50e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Yalçın Kayan van Göztepe die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-1.

In de 75e minuut was het Istra 1961 dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Matej Vuk, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Istra 1961 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Göztepe - Istra 1961 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Istra 1961 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Penalty Istra 1961 Penalty Dario Maresic Istra 1961 0-1
49' Penalty gemist Göztepe Penalty gemist Rômulo Göztepe
50' Penalty Göztepe Penalty Yalçın Kayan Göztepe 1-1
65' Wissel Istra 1961 Wissel Matej Vuk voor Hamza Jaganjac Istra 1961
70' Wissel Istra 1961 Wissel Jan Paus-Kunst voor Lovro Majkic Istra 1961
75' Doelpunt Istra 1961 Doelpunt Matej Vuk Istra 1961 1-2
77' Wissel Istra 1961 Wissel Noel Kocijancic voor Iurie Iovu Istra 1961
77' Wissel Istra 1961 Wissel Antonio Mauric voor Slavko Blagojevic Istra 1961
88' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Göztepe
92' Gele kaart Istra 1961 Gele kaart voor Istra 1961