Nabeschouwing Göztepe - Luton Town (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 20 juli 2024 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Göztepe het zaterdag 20 juli 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in Izmir.

Via de Göztepe - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Luton Town (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Göztepe en Luton Town is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Kubilay Kanatsızkuş, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Göztepe vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rômulo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Göztepe, waarmee Yalçın Kayan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 72 minuten deed Z. Nelson iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Luton Town werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Luton Town dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Z. Nelson de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Göztepe.

LIVE Göztepe - Luton Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Göztepe Doelpunt Kubilay Kanatsızkuş Göztepe 1-0
29' Doelpunt Göztepe Doelpunt Rômulo Göztepe 2-0
46' Wissel Luton Town Wissel Jordan Clark voor Shandon Baptiste Luton Town
46' Wissel Luton Town Wissel A. Francis-Clarke voor Reuell Walters Luton Town
46' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend voor Cauley Woodrow Luton Town
54' Doelpunt Göztepe Doelpunt Yalçın Kayan Göztepe 3-0
63' Wissel Göztepe Wissel Doğan Erdoğan voor Isaac Solet Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel Ahmed Ildız voor Kubilay Kanatsızkuş Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel E. Kılıçarslan voor Arda Özçimen Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel Lasse Nielsen voor Djalma Silva Göztepe
63' Wissel Göztepe Wissel David Tijanic voor Yalçın Kayan Göztepe
65' Wissel Luton Town Wissel J. Bateson voor Tom Holmes Luton Town
65' Wissel Luton Town Wissel Z. Nelson voor Pelly Ruddock Mpanzu Luton Town
65' Wissel Luton Town Wissel Joe Taylor voor Elijah Adebayo Luton Town
72' Doelpunt Luton Town Doelpunt Z. Nelson Luton Town 3-1
77' Wissel Göztepe Wissel Furkan Malak voor Rômulo Göztepe
77' Wissel Göztepe Wissel Uğur Kaan Yıldız voor Koray Günter Göztepe
87' Wissel Göztepe Wissel Emir Enes Araz voor Anthony Dennis Göztepe
89' Doelpunt Luton Town Doelpunt Z. Nelson Luton Town 3-2