Nabeschouwing MOL Vidi - Göztepe (2-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 juli 2024 - 10:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt MOL Vidi het woensdag 17 juli 2024 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in MOL Aréna Sóstó (Székesfehérvár) in Szekesfehervar.

Via de MOL Vidi - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Göztepe (2-2)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen MOL Vidi en Göztepe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. T. Christensen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee MOL Fehérvár vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. MOL Fehérvár vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Christensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 33e minuut was de ideale kans voor Göztepe om te scoren. Djalma Silva was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 33e minuut was het Göztepe dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Ahmed Ildız. Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kubilay Kanatsızkuş de 2-2 maakte namens Göztepe.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE MOL Vidi - Göztepe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty MOL Fehérvár Penalty T. Christensen MOL Fehérvár 1-0
21' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt T. Christensen MOL Fehérvár 2-0
33' Penalty gemist Göztepe Penalty gemist Djalma Silva Göztepe
33' Doelpunt Göztepe Doelpunt Ahmed Ildız Göztepe 2-1
44' Doelpunt Göztepe Doelpunt Kubilay Kanatsızkuş Göztepe 2-2
46' Wissel MOL Fehérvár Wissel K. Larsen voor M. Pető MOL Fehérvár
48' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Ogün Bayrak Göztepe
48' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor S. Schön MOL Fehérvár
65' Wissel Göztepe Wissel Taha Altıkardeş voor Héliton Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel Doğan Erdoğan voor Ogün Bayrak Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel Yalçın Kayan voor Kubilay Kanatsızkuş Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel Furkan Malak voor Rômulo Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel Uğur Kaan Yıldız voor Koray Günter Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel Isaac Solet voor Ahmed Ildız Göztepe
65' Wissel Göztepe Wissel Nazım Sangaré voor Djalma Silva Göztepe
67' Wissel MOL Fehérvár Wissel B. Babos voor M. Katona MOL Fehérvár
76' Wissel MOL Fehérvár Wissel P. Kovács voor T. Christensen MOL Fehérvár
76' Wissel MOL Fehérvár Wissel N. Stefanelli voor N. Gradišar MOL Fehérvár
82' Wissel MOL Fehérvár Wissel A. Huszti voor B. Bedi MOL Fehérvár