Nabeschouwing Oberachern - Offenburger FV (10-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 14 juli 2024 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Oberachern het zondag 14 juli 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Offenburger FV. De wedstrijd wordt gespeeld in Waldsportplatz Oberachern in Achern.

Via de Oberachern - Offenburger FV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oberachern - Offenburger FV (10-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Oberachern en Offenburger FV is geëindigd in een 10-2 overwinning voor Oberachern. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 10-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Sheron, waarmee Oberachern met 1-0 de leiding nam. Offenburger FV kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Schumacher, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette E. Giardini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Oberachern de leiding in de wedstrijd nam.

Na 36 minuten werd de voorsprong voor Oberachern vergroot nadat N. Huber de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 51e minuut nadat E. Giardini namens Oberachern de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 58e minuut was het L. Fritz van Oberachern wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Offenburger FV om te scoren. In de 68e minuut zette J. Benedict de stand op 5-2 in het voordeel van Offenburger FV. In de 74e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door M. Ludwig van Oberachern die daarmee tekende voor de 6-2. In de 88e minuut en werd het 7-2 via C. Durmuş speler Oberachern. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 3 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 10-2 eindstand in het voordeel van Oberachern.

LIVE Oberachern - Offenburger FV 10-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oberachern - Offenburger FV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Oberachern Doelpunt D. Sheron Oberachern 1-0
15' Doelpunt Offenburger FV Doelpunt N. Schumacher Offenburger FV 1-1
24' Doelpunt Oberachern Doelpunt E. Giardini Oberachern 2-1
36' Doelpunt Oberachern Doelpunt N. Huber Oberachern 3-1
51' Doelpunt Oberachern Doelpunt E. Giardini Oberachern 4-1
58' Doelpunt Oberachern Doelpunt L. Fritz Oberachern 5-1
60' Gele kaart Oberachern Gele kaart voor N. Hauser Oberachern
68' Doelpunt Offenburger FV Doelpunt J. Benedict Offenburger FV 5-2
74' Doelpunt Oberachern Doelpunt M. Ludwig Oberachern 6-2
88' Doelpunt Oberachern Doelpunt C. Durmuş Oberachern 7-2
94' Doelpunt Oberachern Doelpunt M. Štefotić Oberachern 8-2
114' Doelpunt Oberachern Doelpunt E. Gumus Oberachern 9-2
114' Doelpunt Oberachern Doelpunt M. Štefotić Oberachern 10-2
Video hoogtepunten en samenvatting Oberachern - Offenburger FV
Opstellingen Oberachern - Offenburger FV

Voorbeschouwing Oberachern - Offenburger FV

Oberachern en Offenburger FV treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Oberachern en Offenburger FV in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 30 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Offenburger FV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Offenburger FV favoriet. 1 keer wist de ploeg van Oberachern te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Oberachern. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.