Nabeschouwing Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 29 juni 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Olimpia Elbląg het zaterdag 29 juni 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Olimpia Grudziądz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Elblag.

Via de Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Olimpia Elbląg en Olimpia Grudziądz is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Olimpia Grudziądz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Olimpia Grudziądz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Trialist. Olimpia Grudziądz vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Jarzec op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Olimpia Grudziądz.

Wedstrijdstatistieken Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz
Balbezit
63%
37%
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
64
48
Gevaarlijke aanvallen
31
32
Corners
5
4
Wissels
7
10
LIVE Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Olimpia Grudziądz Doelpunt Trialist Olimpia Grudziądz 0-1
80' Doelpunt Olimpia Grudziądz Doelpunt K. Jarzec Olimpia Grudziądz 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz
Opstellingen Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz

Olimpia Elbląg en Olimpia Grudziądz treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Olimpia Elbląg en Olimpia Grudziądz in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 1 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpia Grudziądz. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olimpia Grudziądz favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olimpia Elbląg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olimpia Elbląg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olimpia Elbląg 0
Winst Olimpia Grudziądz 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz Opstelling Olimpia Elbląg Opstelling Olimpia Grudziądz Live Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz Live Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz kijken Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz kijken Live Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz stream Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz Fox Sports Nabeschouwing Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz Uitslag Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz Statistieken Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz Vriendschappelijk clubs 2024 Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz wedden Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz gokken Olimpia Elbląg - Olimpia Grudziądz Unibet