Nabeschouwing Frankrijk - Finland (0-2) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Woensdag 11 november 2020 - 21:10 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Frankrijk het woensdag 11 november 2020 om 21:10 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste Delaune in Saint-Denis.

Via de Frankrijk - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frankrijk - Finland (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Frankrijk en Finland is onder leiding van scheidsrechter Nikola Popov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Finland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Forss, waarmee Finland met 0-1 de leiding nam. Finland vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Valakari op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Finland.

LIVE Frankrijk - Finland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frankrijk - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Finland Doelpunt M. Forss met assist van R. Karjalainen Finland 0-1
31' Doelpunt Finland Doelpunt O. Valakari met assist van J. Kauko Finland 0-2
57' Wissel France Wissel N. Kanté voor P. Pogba France
57' Wissel France Wissel A. Griezmann voor W. Ben Yedder France
57' Wissel France Wissel A. Martial voor O. Giroud France
66' Wissel Finland Wissel J. Toivio voor J. Ojala Finland
67' Wissel Finland Wissel N. Alho voor I. Niskanen Finland
67' Wissel Finland Wissel G. Kamara voor R. Karjalainen Finland
71' Wissel France Wissel R. Aguilar voor L. Dubois France
75' Wissel Finland Wissel P. Arajuuri voor L. Väisänen Finland
75' Wissel Finland Wissel R. Taylor voor O. Valakari Finland
80' Wissel France Wissel R. Varane voor C. Lenglet France
80' Wissel Finland Wissel T. Pukki voor R. Schüller Finland
Video hoogtepunten en samenvatting Frankrijk - Finland
Opstellingen Frankrijk - Finland
De opstellingen van Frankrijk en Finland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Frankrijk - Finland

Frankrijk en Finland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Popov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Frankrijk en Finland in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 31 maart 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.