Nabeschouwing Guatemala - Honduras (2-1) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Zondag 15 november 2020 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Guatemala het zondag 15 november 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Honduras. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nacional Mateo Flores in Ciudad de Guatemala.

Via de Guatemala - Honduras live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guatemala - Honduras (2-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Guatemala en Honduras is onder leiding van scheidsrechter Mario Alberto Escobar Toca geëindigd in een 2-1 overwinning voor Guatemala. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door D. Lom, waarmee Guatemala met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 66e minuut voor dat Guatemala via D. Lom op 2-0 kwam te staan. In de 68e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Lopez van Honduras die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Alberto Escobar Toca, waardoor Guatemala dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Guatemala - Honduras 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guatemala - Honduras teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor M. Hernandez Guatemala
24' Doelpunt Guatemala Doelpunt D. Lom Guatemala 1-0
29' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor R. Barrientos Guatemala
46' Wissel Honduras Wissel J. Benavidez voor M. Santos Honduras
46' Wissel Honduras Wissel J. Mejia voor D. Martinez Honduras
62' Wissel Honduras Wissel B. Garcia voor F. Flores Honduras
62' Wissel Honduras Wissel O. Elvir voor C. Pineda Honduras
66' Penalty Guatemala Penalty D. Lom Guatemala 2-0
68' Penalty Honduras Penalty A. Lopez Honduras 2-1
70' Gele kaart Honduras Gele kaart voor L. Lopez Honduras
72' Wissel Guatemala Wissel C. Guerra voor J. Marquez Guatemala
73' Wissel Guatemala Wissel H. E. Quezada Gamez voor D. Lom Guatemala
79' Wissel Honduras Wissel E. Rodriguez voor D. Vuelto Honduras
80' Wissel Guatemala Wissel J. Vargas voor L. Martinez Guatemala
80' Wissel Guatemala Wissel J. Arreola voor L. De Leon Guatemala
87' Wissel Guatemala Wissel M. Ceballos voor A. Lopez Guatemala
Video hoogtepunten en samenvatting Guatemala - Honduras
Opstellingen Guatemala - Honduras
De opstellingen van Guatemala en Honduras zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Guatemala - Honduras

Guatemala en Honduras treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Alberto Escobar Toca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Guatemala en Honduras elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.