Nabeschouwing Slovenië - Azerbeidzjan (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Woensdag 11 november 2020 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Slovenië het woensdag 11 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Azerbeidzjan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Azerbeidzjan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Azerbeidzjan (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2020 wedstrijd tussen Slovenië en Azerbeidzjan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Slovenië en Azerbeidzjan gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Slovenië, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ferenc Karakó niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Slovenië - Azerbeidzjan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Azerbeidzjan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Slovenia Wissel A. Šporar voor T. Matavž Slovenia
46' Wissel Slovenia Wissel N. Kouter voor A. Čerin Slovenia
46' Wissel Slovenia Wissel B. Verbič voor S. Lovric Slovenia
46' Wissel Azerbaijan Wissel E. Bədəlov voor M. Medvedev Azerbaijan
46' Wissel Azerbaijan Wissel R. Məmmədov voor B. Hüseynov Azerbaijan
46' Wissel Azerbaijan Wissel E. Camalov voor V. Mustafayev Azerbaijan
51' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor A. Krivotsyuk Azerbaijan
56' Wissel Azerbaijan Wissel M. Qurbanlı voor M. Emreli Azerbaijan
56' Wissel Azerbaijan Wissel V. İsgəndərli voor T. Xəlilzadə Azerbaijan
66' Wissel Slovenia Wissel D. Bohar voor M. Zajc Slovenia
66' Wissel Slovenia Wissel A. Vetrih voor J. Iličić Slovenia
71' Wissel Azerbaijan Wissel A. Hüseynov voor T. Mütəllimov Azerbaijan
83' Wissel Slovenia Wissel J. Bijol voor J. Kurtič Slovenia
90' Gele kaart Azerbaijan Gele kaart voor E. Camalov Azerbaijan
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Azerbeidzjan
Opstellingen Slovenië - Azerbeidzjan
De opstellingen van Slovenië en Azerbeidzjan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.