Nabeschouwing Argentina - Guatemala (4-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 15 juni 2024 - 02:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Argentina het zaterdag 15 juni 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Guatemala. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti in Capital Federal.

Via de Argentina - Guatemala live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Argentina - Guatemala (4-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Argentina en Guatemala is onder leiding van scheidsrechter Joe Dickerson geëindigd in een 4-1 overwinning voor Argentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Lisandro Martínez zette Guatemala op een 0-1 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Argentina kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lionel Messi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Argentina vervolgens op 2-1. Het was Lautaro Martínez die vanaf 11 meter wist te scoren in de 39e minuut.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Argentina vergroot nadat Lautaro Martínez de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist Lionel Messi namens Argentina de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joe Dickerson en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Argentina.

LIVE Argentina - Guatemala 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Argentina - Guatemala teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Guatemala Eigen doelpunt Lisandro Martínez Guatemala 0-1
12' Doelpunt Argentina Doelpunt Lionel Messi Argentina 1-1
21' Gele kaart Argentina Gele kaart voor Nicolás Otamendi Argentina
29' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor M. Dominguez-Ramirez Guatemala
39' Penalty Argentina Penalty Lautaro Martínez Argentina 2-1
62' Wissel Argentina Wissel Ángel Di María voor Valentin Carboni Argentina
62' Wissel Argentina Wissel Leandro Paredes voor Alexis Mac Allister Argentina
62' Wissel Argentina Wissel Rodrigo de Paul voor Giovani Lo Celso Argentina
63' Gele kaart Argentina Gele kaart voor Lisandro Martínez Argentina
65' Wissel Guatemala Wissel G. García voor E. Cardoza Guatemala
66' Doelpunt Argentina Doelpunt Lautaro Martínez met assist van Lionel Messi Argentina 3-1
67' Wissel Argentina Wissel Julián Álvarez voor Lautaro Martínez Argentina
71' Wissel Argentina Wissel Lucas Martínez Quarta voor Enzo Fernández Argentina
71' Wissel Argentina Wissel Gonzalo Montiel voor Nahuel Molina Argentina
75' Wissel Guatemala Wissel Rodrigo Saravia voor Oscar Castellanos Santos Guatemala
75' Wissel Guatemala Wissel Darwin Lom voor Rubio Rubín Guatemala
75' Wissel Guatemala Wissel Carlos Mejía voor Óscar Santis Guatemala
77' Doelpunt Argentina Doelpunt Lionel Messi met assist van Ángel Di María Argentina 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Argentina - Guatemala
Opstellingen Argentina - Guatemala
De opstellingen van Argentina en Guatemala zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Argentina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Guatemala zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Argentina - Guatemala

Argentina en Guatemala treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joe Dickerson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Argentina en Guatemala elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.