Nabeschouwing Azerbeidzjan - Kazachstan (3-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 11 juni 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Azerbeidzjan het dinsdag 11 juni 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kazachstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Azerbeidzjan - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Azerbeidzjan - Kazachstan (3-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Azerbeidzjan en Kazachstan is onder leiding van scheidsrechter Bence Csonka geëindigd in een 3-2 overwinning voor Azerbeidzjan. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kazakhstan kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Yan Vorogovskiy. Kazakhstan vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Maksim Samorodov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Azerbaijan de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mahir Emreli. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Azerbaijan kwam hierna niet meer tot scoren. In de 56e minuut scoorde Azerbaijan via Musa Qurbanli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Azerbaijan via Qismat Aliyev de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bence Csonka.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bence Csonka, waardoor Azerbeidzjan dankzij een 3-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Azerbeidzjan - Kazachstan 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Azerbeidzjan - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt Yan Vorogovskiy met assist van Nuraly Alip Kazakhstan 0-1
28' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt Maksim Samorodov met assist van Abat Aymbetov Kazakhstan 0-2
42' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt Mahir Emreli met assist van Emin Mahmudov Azerbaijan 1-2
46' Wissel Kazakhstan Wissel Mikhail Gabyshev voor Marat Bystrov Kazakhstan
46' Wissel Kazakhstan Wissel Islambek Kuat voor Adilet Sadybekov Kazakhstan
46' Wissel Kazakhstan Wissel Danil Ustimenko voor Aleksandr Zarutskiy Kazakhstan
51' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Emin Mahmudov Kazakhstan 2-2
56' Penalty Azerbaijan Penalty Musa Qurbanli Mahir Emreli Azerbaijan
58' Wissel Azerbaijan Wissel Bauyrzhan Islamkhan voor Abat Aymbetov Azerbaijan
60' Wissel Kazakhstan Wissel A. Nuriyev voor Elvin Cafarquliyev Kazakhstan
64' Wissel Kazakhstan Wissel Roman Asrankulov voor Yan Vorogovskiy Kazakhstan
71' Wissel Azerbaijan Wissel Alibek Kasym voor Azerbaijan
72' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Islambek Kuat Kazakhstan
73' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Toral Bayramov Kazakhstan 3-2
77' Doelpunt Azerbaijan Doelpunt Qismat Aliyev met assist van Ramil Sheydayev Azerbaijan
77' Wissel Kazakhstan Wissel Arman Kenesov voor Ramazan Orazov Kazakhstan
77' Wissel Azerbaijan Wissel E. Səfərov voor Aleksey Isayev Azerbaijan
84' Wissel Azerbaijan Wissel E. Mustafaev voor Emin Mahmudov Azerbaijan
92' Wissel Azerbaijan Wissel E. Bədəlov voor Toral Bayramov Azerbaijan
Video hoogtepunten en samenvatting Azerbeidzjan - Kazachstan
Opstellingen Azerbeidzjan - Kazachstan
De opstellingen van Azerbeidzjan en Kazachstan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Azerbeidzjan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kazachstan zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.