Nabeschouwing Colombia - Bolivia (3-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 15 juni 2024 - 23:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Colombia het zaterdag 15 juni 2024 om 23:00 uur in eigen huis op tegen Bolivia.

Via de Colombia - Bolivia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Colombia - Bolivia (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Colombia en Bolivia is onder leiding van scheidsrechter Daniel Quintero Huittrón geëindigd in een 3-0 overwinning voor Colombia. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Colombia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Jhon Arias. Colombia vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jhon Córdoba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Colombia, waarmee Luis Díaz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Colombia gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

In de 68e minuut werd Cesar Menacho van Bolivia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bolivia het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 68e minuut werd Daniel Muñoz van Colombia met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Bolivia met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Quintero Huittrón, waardoor Colombia dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Colombia - Bolivia 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Colombia - Bolivia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Colombia Doelpunt Jhon Arias Colombia 1-0
25' Doelpunt Colombia Doelpunt Jhon Córdoba met assist van Luis Díaz Colombia 2-0
34' Gele kaart Colombia Gele kaart voor Jefferson Lerma Colombia
42' Doelpunt Colombia Doelpunt Luis Díaz met assist van Deiver Machado Colombia 3-0
46' Wissel Bolivia Wissel Diego Medina voor Jesús Sagredo Bolivia
46' Wissel Colombia Wissel Yáser Asprilla voor Jhon Arias Colombia
46' Wissel Bolivia Wissel Miguelito voor Robson Matheus Bolivia
46' Wissel Colombia Wissel Miguel Borja voor Jhon Córdoba Colombia
46' Wissel Bolivia Wissel Carlos Lampe voor Guillermo Viscarra Bolivia
63' Wissel Bolivia Wissel Ramiro Vaca voor Leonel Justiniano Bolivia
66' Wissel Colombia Wissel Mateus Uribe voor Jefferson Lerma Colombia
66' Wissel Colombia Wissel Kevin Castaño voor Richard Ríos Colombia
68' Rode kaart Bolivia Rode kaart voor Cesar Menacho Bolivia
68' Rode kaart Colombia Rode kaart voor Daniel Muñoz Colombia
70' Gele kaart Bolivia Gele kaart voor Héctor Cuellar Bolivia
70' Gele kaart Colombia Gele kaart voor Mateus Uribe Colombia
77' Wissel Colombia Wissel Santiago Arias voor Luis Díaz Colombia
82' Wissel Bolivia Wissel Lucas Chávez voor Bruno Miranda Bolivia
82' Wissel Bolivia Wissel Gabriel Villamíl voor Fernando Saucedo Bolivia
84' Wissel Colombia Wissel Luis Sinisterra voor James Rodríguez Colombia
Video hoogtepunten en samenvatting Colombia - Bolivia
Opstellingen Colombia - Bolivia
De opstellingen van Colombia en Bolivia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Colombia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolivia zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Colombia - Bolivia

Colombia en Bolivia treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Quintero Huittrón en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Colombia en Bolivia elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.