Nabeschouwing Gibraltar - Andorra (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 4 september 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Gibraltar het woensdag 4 september 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Gibraltar - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gibraltar - Andorra (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Gibraltar en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Tom Owen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gibraltar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Dan Bent, waarmee Gibraltar met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Gibraltar.

LIVE Gibraltar - Andorra 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gibraltar - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Gibraltar Doelpunt Dan Bent Gibraltar 1-0
53' Wissel Andorra Wissel Moisés San Nicolás voor Adrián Gomes Andorra
53' Wissel Andorra Wissel João Teixeira voor Éric Vales Andorra
54' Wissel Andorra Wissel Ricard Fernández Cucu voor Izan Fernández Andorra
63' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Pujol Andorra
67' Wissel Andorra Wissel Lee Casciaro voor Marc Pujol Andorra
67' Wissel Gibraltar Wissel Alexandre Martínez voor James Scanlon Gibraltar
67' Wissel Gibraltar Wissel Jordi Aláez voor Ethan Jolley Gibraltar
68' Wissel Andorra Wissel Julian Valarino voor Biel Borra Font Andorra
72' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Moisés San Nicolás Andorra
73' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Ricard Fernández Cucu Andorra
76' Wissel Gibraltar Wissel Evan de Haro voor Dan Bent Gibraltar
81' Wissel Andorra Wissel Joseph Chipolina voor Joel Guillén Andorra
81' Wissel Gibraltar Wissel Christian García voor Ethan Britto Gibraltar
88' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Lee Casciaro Andorra
88' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor Lee Casciaro Gibraltar
Video hoogtepunten en samenvatting Gibraltar - Andorra
Opstellingen Gibraltar - Andorra
De opstellingen van Gibraltar en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gibraltar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Andorra zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.