Nabeschouwing Guatemala - El Salvador (0-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zondag 28 juli 2024 - 04:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Guatemala het zondag 28 juli 2024 om 04:30 uur in eigen huis op tegen El Salvador. De wedstrijd wordt gespeeld in Dignity Health Sports Park in Carson.

Via de Guatemala - El Salvador live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guatemala - El Salvador (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Guatemala en El Salvador is onder leiding van scheidsrechter Oliver Amet Vergara Rodriguez geëindigd in een 0-1 overwinning voor El Salvador. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Elías Ezequiel Rivas Muñoz, waarmee El Salvador met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Amet Vergara Rodriguez, waardoor El Salvador de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Guatemala - El Salvador 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guatemala - El Salvador teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor Jorge Antonio Cruz Cortez El Salvador
57' Wissel El Salvador Wissel Tereso Alexi Benítez voor Melvin Adalberto Cruz Montesino El Salvador
57' Wissel El Salvador Wissel Andrés Hernández voor Oscar Oswaldo Rodríguez Maldonado El Salvador
57' Wissel El Salvador Wissel Elías Ezequiel Rivas Muñoz voor Nelson Bonilla El Salvador
63' Wissel Guatemala Wissel Jefry Leonardo Bantes Rodríguez voor Jose Daniel Franco Aldana Guatemala
63' Wissel Guatemala Wissel José Guillermo Ochoa de León voor William Jehú Fajardo Montenegro Guatemala
71' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor Elías Ezequiel Rivas Muñoz El Salvador
75' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor Jefry Leonardo Bantes Rodríguez Guatemala
79' Wissel Guatemala Wissel Jeremy Garay voor Jonathan Pozuelos Guatemala
79' Wissel El Salvador Wissel Jonathan Alexis Morán Urizar voor Brayan Balmore Landaverde Alvarez El Salvador
83' Doelpunt El Salvador Doelpunt Elías Ezequiel Rivas Muñoz El Salvador 0-1
89' Wissel El Salvador Wissel voor Luis Styven Vásquez Velásquez El Salvador
89' Wissel El Salvador Wissel Leonardo Menjívar voor Alexander Vidal Larín Hernández El Salvador
92' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor Melvin Cartagena El Salvador
Video hoogtepunten en samenvatting Guatemala - El Salvador
Opstellingen Guatemala - El Salvador
Voorbeschouwing Guatemala - El Salvador

Guatemala en El Salvador treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Amet Vergara Rodriguez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Guatemala en El Salvador in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Guatemala. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Guatemala favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl El Salvador slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.