Nabeschouwing Uruguay - Guatemala (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 2 september 2024 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Uruguay het maandag 2 september 2024 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Guatemala. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Campeón del Siglo in Montevideo.

Via de Uruguay - Guatemala live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Uruguay - Guatemala (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Uruguay en Guatemala geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Lucas Pino, waarmee Uruguay met 1-0 de leiding nam. Guatemala kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Pedro Altán, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Uruguay - Guatemala
1
1
LIVE Uruguay - Guatemala 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Uruguay - Guatemala teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Uruguay Doelpunt Lucas Pino Uruguay 1-0
46' Wissel Guatemala Wissel Pedro Altán voor Oscar Castellanos Guatemala
46' Wissel Guatemala Wissel Jose Ardon voor José Pinto Guatemala
46' Wissel Guatemala Wissel Marco Domínguez voor Jonathan Franco Guatemala
46' Wissel Guatemala Wissel Olger Escobar voor Carlos Mejía Guatemala
46' Wissel Guatemala Wissel José Morales voor Alejandro Miguel Galindo Guatemala
54' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor Olger Escobar Guatemala
57' Wissel Uruguay Wissel Alexander Machado voor Matías Fonseca Uruguay
61' Wissel Uruguay Wissel Agustín Alfaro voor Diego Romero Uruguay
61' Wissel Uruguay Wissel Wiston Fernández voor Santiago Cartagena Uruguay
61' Wissel Uruguay Wissel Nicolás Schiappacasse voor Gonzalo Larrazabal Uruguay
61' Gele kaart Uruguay Gele kaart voor Franco Catarozzi Uruguay
67' Doelpunt Guatemala Doelpunt Pedro Altán Guatemala 1-1
73' Wissel Guatemala Wissel Erick Lemus voor José Carlos Martínez Guatemala
73' Wissel Guatemala Wissel Jeshua Urizar voor Kevin Ramírez Guatemala
74' Wissel Uruguay Wissel Nicolas Fernandez voor Franco Catarozzi Uruguay
74' Wissel Uruguay Wissel Lucas Morales voor Franco Pizzichillo Uruguay
74' Wissel Uruguay Wissel Guillermo Pereira voor Hugo Magallanes Uruguay
87' Gele kaart Guatemala Gele kaart voor Marco Domínguez Guatemala
88' Gele kaart Uruguay Gele kaart voor Luciano Cosentino Uruguay
Video hoogtepunten en samenvatting Uruguay - Guatemala
Opstellingen Uruguay - Guatemala

Voorbeschouwing Uruguay - Guatemala

Uruguay en Guatemala treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fernando Hernández Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Uruguay en Guatemala elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.