Nabeschouwing Malta - Griekenland (0-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 11 juni 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Malta het dinsdag 11 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Griekenland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ta'Qali National Stadium in Ta'Qali.

Via de Malta - Griekenland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malta - Griekenland (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Malta en Griekenland is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 0-2 overwinning voor Griekenland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. Anastasios Bakasetas maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Greece vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Greece vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Christos Tzolis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 61e minuut was de ideale kans voor Greece om te scoren. was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Griekenland.

LIVE Malta - Griekenland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malta - Griekenland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Greece Penalty Anastasios Bakasetas Greece 0-1
15' Doelpunt Greece Doelpunt Christos Tzolis met assist van Vangelis Pavlidis Greece 0-2
28' Gele kaart Greece Gele kaart voor K. Koulierakis Greece
46' Wissel Malta Wissel Kemar Reid voor J. Degabriele Malta
61' Wissel Greece Wissel Giannis Kotsiras voor Georgios Masouras Greece
61' Wissel Greece Wissel Anastasios Douvikas voor Vangelis Pavlidis Greece
61' Wissel Greece Wissel Dimitrios Limnios voor Petros Mantalos Greece
61' Penalty gemist Greece Penalty gemist Greece
72' Wissel Malta Wissel Kyrian Nwoko voor Paul Mbong Malta
74' Wissel Greece Wissel Andreas Ndoj voor Panagiotis Retsos Greece
81' Wissel Greece Wissel Christos Mandas voor K. Tzolakis Greece
81' Wissel Greece Wissel Theocharis Tsingaras voor Manolis Saliakas Greece
89' Wissel Malta Wissel L. Tabone voor Jean Borg Malta
89' Wissel Malta Wissel Dunstan Vella voor Nicky Muscat Malta
Video hoogtepunten en samenvatting Malta - Griekenland
Opstellingen Malta - Griekenland
De opstellingen van Malta en Griekenland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malta gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Griekenland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Gilbert Agius
Voorbeschouwing Malta - Griekenland

Malta en Griekenland treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Malta en Griekenland elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.