Nabeschouwing Mexico - Canada (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 11 september 2024 - 03:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Mexico het woensdag 11 september 2024 om 03:00 uur in eigen huis op tegen Canada. De wedstrijd wordt gespeeld in Soldier Field in Chicago.

Via de Mexico - Canada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Canada (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Mexico en Canada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Mexico en Canada gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Mexico, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Víctor Rivas niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Mexico - Canada 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Canada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Mexico Gele kaart voor Julian Araujo Mexico
26' Gele kaart Mexico Gele kaart voor Cesar Huerta Mexico
57' Gele kaart Canada Gele kaart voor Mathieu Choinière Canada
62' Wissel Canada Wissel Jonathan David voor Mathieu Choinière Canada
65' Gele kaart Canada Gele kaart voor Richie Laryea Canada
66' Wissel Mexico Wissel Henry Martín voor Santiago Giménez Mexico
66' Wissel Mexico Wissel Alan Mozo voor Julian Araujo Mexico
67' Wissel Mexico Wissel Carlos Rodríguez voor Orbelín Pineda Mexico
69' Gele kaart Mexico Gele kaart voor Alan Mozo Mexico
77' Wissel Canada Wissel Stephen Afrifa voor Liam Millar Canada
77' Wissel Canada Wissel Tani Oluwaseyi voor Cyle Larin Canada
77' Wissel Canada Wissel Niko Sigur voor Ali Ahmed Canada
83' Wissel Mexico Wissel Diego Lainez voor Cesar Huerta Mexico
84' Wissel Canada Wissel Kamal Miller voor Derek Cornelius Canada
84' Wissel Canada Wissel Jacen Russell-Rowe voor Richie Laryea Canada
88' Gele kaart Canada Gele kaart voor Niko Sigur Canada
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - Canada
Opstellingen Mexico - Canada
De opstellingen van Mexico en Canada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mexico gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Canada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Jesse Marsch
Voorbeschouwing Mexico - Canada

Mexico en Canada treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Víctor Rivas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mexico en Canada elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.