Nabeschouwing Mexico - United States (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 16 oktober 2024 - 04:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Mexico het woensdag 16 oktober 2024 om 04:30 uur in eigen huis op tegen United States. De wedstrijd wordt gespeeld in Soldier Field in Chicago.

Via de Mexico - United States live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - United States (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mexico en United States is onder leiding van scheidsrechter Keylor Herrera geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mexico. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Raúl Jiménez, waarmee Mexico met 1-0 de leiding nam. Mexico vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cesar Huerta op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Mexico.

LIVE Mexico - United States 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - United States teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Mexico Wissel Luis Romo voor Andrés Guardado Mexico
22' Doelpunt Mexico Doelpunt Raúl Jiménez Mexico 1-0
26' Gele kaart Mexico Gele kaart voor Javier Aguirre Onaindía Mexico
34' Gele kaart United States Gele kaart voor Aidan Morris United States
46' Wissel United States Wissel Alejandro Zendejas voor Yunus Musah United States
46' Wissel United States Wissel Kristoffer Lund voor Antonee Robinson United States
49' Doelpunt Mexico Doelpunt Cesar Huerta met assist van Raúl Jiménez Mexico 2-0
63' Wissel United States Wissel Brandon Vázquez voor Malik Tillman United States
63' Wissel United States Wissel Tanner Tessmann voor Gianluca Busio United States
63' Wissel United States Wissel Haji Wright voor Josh Sargent United States
68' Wissel Mexico Wissel Alexis Vega voor Cesar Huerta Mexico
69' Wissel Mexico Wissel Germán Berterame voor Orbelín Pineda Mexico
69' Wissel Mexico Wissel Diego Lainez voor Roberto Alvarado Mexico
75' Gele kaart United States Gele kaart voor Edson Álvarez United States
75' Gele kaart Mexico Gele kaart voor Alejandro Zendejas Mexico
82' Wissel Mexico Wissel Guillermo Martínez voor Raúl Jiménez Mexico
82' Wissel United States Wissel Auston Trusty voor Aidan Morris United States
83' Wissel Mexico Wissel Obed Vargas voor Jesús Angulo Mexico
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - United States
Opstellingen Mexico - United States
De opstellingen van Mexico en United States zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mexico gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en United States zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.