Nabeschouwing New Zealand - Malaysia (4-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 14 oktober 2024 - 08:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt New Zealand het maandag 14 oktober 2024 om 08:00 uur in eigen huis op tegen Malaysia. De wedstrijd wordt gespeeld in Westpac Stadium in Wellington.

Via de New Zealand - Malaysia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing New Zealand - Malaysia (4-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen New Zealand en Malaysia is onder leiding van scheidsrechter Jack Morgan geëindigd in een 4-0 overwinning voor New Zealand. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Elijah Just, waarmee New Zealand met 1-0 de leiding nam. New Zealand vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Matthew Garbett op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van New Zealand, waarmee Chris Wood zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor New Zealand in de 90e minuut, nadat Logan Rogerson de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor New Zealand.

LIVE New Zealand - Malaysia 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd New Zealand - Malaysia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Malaysia Wissel Akhyar Rashid voor Darren Lok Malaysia
50' Gele kaart New Zealand Gele kaart voor Storm Roux New Zealand
53' Doelpunt New Zealand Doelpunt Elijah Just met assist van Liberato Cacace New Zealand 1-0
61' Doelpunt New Zealand Doelpunt Matthew Garbett met assist van Liberato Cacace New Zealand 2-0
62' Wissel New Zealand Wissel Tim Payne voor Storm Roux New Zealand
62' Wissel New Zealand Wissel Chris Wood voor Ben Waine New Zealand
69' Wissel New Zealand Wissel Kosta Barbarouses voor Matthew Garbett New Zealand
69' Wissel New Zealand Wissel Sam Sutton voor Liberato Cacace New Zealand
71' Wissel Malaysia Wissel Azam Azmi voor Matthew Davies Malaysia
71' Wissel Malaysia Wissel Safawi Rasid voor Arif Aiman Hanapi Malaysia
71' Wissel Malaysia Wissel Haqimi Rosli voor Nooa Laine Malaysia
72' Doelpunt New Zealand Doelpunt Chris Wood New Zealand 3-0
77' Wissel New Zealand Wissel Cameron Howieson voor Alex Rufer New Zealand
77' Wissel New Zealand Wissel Logan Rogerson voor Benjamin Old New Zealand
79' Wissel Malaysia Wissel Feroz Baharudin voor Endrick dos Santos Malaysia
79' Wissel Malaysia Wissel Paulo Josué voor Romel Morales Malaysia
90' Doelpunt New Zealand Doelpunt Logan Rogerson met assist van Kosta Barbarouses New Zealand 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting New Zealand - Malaysia
Opstellingen New Zealand - Malaysia
De opstellingen van New Zealand en Malaysia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.