Nabeschouwing Noord-Ierland - Andorra (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 11 juni 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Noord-Ierland het dinsdag 11 juni 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Andorra. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Enrique Roca de Murcia in Murcia.

Via de Noord-Ierland - Andorra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noord-Ierland - Andorra (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Noord-Ierland en Andorra is onder leiding van scheidsrechter Jason Barcelo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Noord-Ierland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Conor Bradley, waarmee Northern Ireland met 1-0 de leiding nam. Northern Ireland vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Conor Bradley op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Noord-Ierland.

LIVE Noord-Ierland - Andorra 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noord-Ierland - Andorra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt Conor Bradley met assist van Callum Marshall Northern Ireland 1-0
23' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt Conor Bradley met assist van Jamal Lewis Northern Ireland 2-0
28' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Rebés Andorra
42' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor Callum Marshall Northern Ireland
45' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Márcio Vieira Andorra
53' Wissel Andorra Wissel Aaron Sánchez voor Cucu Andorra
60' Wissel Northern Ireland Wissel Ethan Galbraith voor Jamie Reid Northern Ireland
60' Wissel Northern Ireland Wissel Josh Magennis voor Callum Marshall Northern Ireland
60' Wissel Northern Ireland Wissel D. Taylor voor Paul Smyth Northern Ireland
69' Wissel Northern Ireland Wissel Joel Guillén voor Ciaron Brown Northern Ireland
69' Wissel Andorra Wissel Aaron Donnelly voor Marc Rebés Andorra
70' Wissel Northern Ireland Wissel R. McCausland voor C. Evans Northern Ireland
70' Wissel Andorra Wissel Marc Pujol voor Izan Fernández Andorra
70' Wissel Andorra Wissel João Teixeira voor Márcio Vieira Andorra
71' Gele kaart Andorra Gele kaart voor Marc Pujol Andorra
76' Wissel Northern Ireland Wissel Caolan Boyd-Munce voor Conor Bradley Northern Ireland
77' Gele kaart Northern Ireland Gele kaart voor Aaron Donnelly Northern Ireland
87' Wissel Andorra Wissel Jordi Rubio voor Dacu Andorra
87' Wissel Andorra Wissel Xisco Pires voor Iker Álvarez Andorra
Video hoogtepunten en samenvatting Noord-Ierland - Andorra
Opstellingen Noord-Ierland - Andorra
De opstellingen van Noord-Ierland en Andorra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noord-Ierland gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Andorra zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.