Nabeschouwing San Marino - Cyprus (1-4) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 11 juni 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt San Marino het dinsdag 11 juni 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cyprus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de San Marino - Cyprus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Marino - Cyprus (1-4)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen San Marino en Cyprus is onder leiding van scheidsrechter Ishmael Barbara geëindigd in een 1-4 overwinning voor Cyprus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door G. Satsias, waarmee Cyprus met 0-1 de leiding nam. Cyprus vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Grigoris Kastanos op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Cyprus, waarmee Grigoris Kastanos zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 81 minuten deed Simone Giocondi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van San Marino werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist Andronikos Kakoullis namens Cyprus de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ishmael Barbara en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Cyprus.

LIVE San Marino - Cyprus 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Marino - Cyprus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel San Marino Wissel Samuel Pancotti voor Filippo Berardi San Marino
47' Doelpunt Cyprus Doelpunt G. Satsias met assist van Loizos Loizou Cyprus 0-1
46' Wissel San Marino Wissel Simone Giocondi voor Nicko Sensoli San Marino
46' Wissel Cyprus Wissel Andronikos Kakoullis voor Loizos Loizou Cyprus
46' Wissel Cyprus Wissel Andreas Panagiotou Filiotis voor G. Satsias Cyprus
46' Wissel Cyprus Wissel Charalampos Kyriakou voor Danilo Spoljaric Cyprus
53' Doelpunt Cyprus Doelpunt Grigoris Kastanos met assist van Andronikos Kakoullis Cyprus 0-2
54' Doelpunt Cyprus Doelpunt Grigoris Kastanos met assist van Kostakis Artymatas Cyprus 0-3
58' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Simone Giocondi San Marino
62' Wissel Cyprus Wissel A. Katsantonis voor Grigoris Kastanos Cyprus
63' Wissel Cyprus Wissel Andreas Chrysostomou voor Ioannis Pittas Cyprus
68' Wissel Cyprus Wissel Kostas Pileas voor Giorgos Malekkidis Cyprus
74' Wissel San Marino Wissel Marcello Mularoni voor Andrea Contadini San Marino
74' Wissel San Marino Wissel Giacomo Valentini voor Michele Cevoli San Marino
74' Wissel San Marino Wissel Matteo Vitaioli voor Nicola Nanni San Marino
81' Doelpunt San Marino Doelpunt Simone Giocondi met assist van Matteo Vitaioli San Marino 1-3
81' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Simone Giocondi San Marino
83' Doelpunt Cyprus Doelpunt Andronikos Kakoullis met assist van A. Katsantonis Cyprus 1-4
86' Wissel San Marino Wissel V. Casadei voor Michael Battistini San Marino
Video hoogtepunten en samenvatting San Marino - Cyprus
Opstellingen San Marino - Cyprus
De opstellingen van San Marino en Cyprus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Marino gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cyprus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.